Vaccinat și cu test negativ în vacanțe. Răzvan Pascu, despre situația plecării în croaziere: Companiile au făcut anunțul
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 29 Martie 2021, 14:43
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Consilierul în turism, Răzvan Pascu, a vorbit despre vacanțele pe navele de croazieră, în contextul pandemiei de COVID-19 și al pașapoartelor sau a vaccinărilor.

EXCLUSIV  Nava Diana, PRIMA croazieră în Delta Dunării. Revoluție în turismul din România, senzații TARI, experiență UNICĂ, peisaje ce-ți taie răsuflarea

Răzvan Pascu a fost întrebat cum vede situația în care poți să mergi în vacanțe doar dacă ai și vaccin și test negativ la COVID-19.

"Trebuie să ne gândim din toate perspectivele. Adevărul e undeva la mijloc. Sunt discuții interminabile și niciodată nu vom ajunge la un consens. Cei care nu cred în mască, nu vor să facă vaccin... eu nu vreau să discut despre asta, dar vreau să spun că trebuie să ne punem în papucii fiecăruia. Pe un om care a apucat să se vaccineze, pentru că a crezut, că și-a permis prin meserie, nu ar trebui să-l punem în carantină. La fel cum nu trebuie să-i punem nici pe cei care au trecut prin boală, pentru că au în continuare anticorpi. 

O astfel de măsură reușește să-i mulțumească pe toți, deși România va fi în continuare împărțită. Să știți că ce se întâmplă în România se întâmplă și în țări mai civilizate. Mă uitam că aseară au fost proteste și în Danemarca și în alte țări.

Mă uit la vasele de croazieră spre exemplu. Sunt companii mari de croaziere care au anunțat, mai ales în Statele Unite unde legislația e mult diferită de Europa, unde unele companii au anunțat deja că vor accepta turiști și personal la bord doar dacă este vaccinat și pe lângă faptul că trebuie să arate certificatul de vaccinare, să vină și cu un test negativ", a declarat Răzvan Pascu, în direct la B1 TV.

EXCLUSIV  Croazieră în Delta Dunării, o aventură. Ce poți face, program complet, atracții turistice, excursii, degustări de vinuri. Se ajunge până în Izmail, Ucraina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?