Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 23 noi 2020 / 20:02
Vaccinarea va fi OBLIGATORIE pentru a putea zbura cu avionul. Vezi unde se întâmplă
Imagine realizată în timpul studiilor vaccinului Oxford/AstraZeneca
Turiștii care vor utiliza serviciile aeriene vor trebui să demonstreze că au fost vaccinați împotriva COVID-19, pentru a putea îmbarca în zborurile acestei companii aeriene.

Turiștii care vor utiliza serviciile aeriene vor trebui să demonstreze că au fost vaccinați împotriva COVID-19, pentru a putea îmbarca în zborurile companiei Qantas din Australia. Directorul Qantas, Alan Joyce, a declarat că măsura va fi „o necesitate”, atunci când vor fi disponibile vaccinuri. „Cred că va fi un lucru normal să vorbesc cu colegii mei de la alte companii aeriene de pe glob”, a mai spus acesta.

 

Ca să poată zbura, oamenii trebuie să se vaccineze

 

"Vom cere oamenilor să se vaccineze, înainte de a putea urca în aeronavă ... pentru turiștii externi care vor pleca, dar și pentru cetățenii care părăsesc țara în alte scopuri, credem că este o necesitate", a punctat Joyce. Qantas a raportat o pierdere anuală de aproape 2 miliarde de dolari din cauza impactului pandemiei de COVID-19.

Recent, Australia a impus carantină, teste la scară largă și limitarea contactelor, pentru a ajuta la scăderea ratei de infectare. Țara a înregistrat aproximativ 900 de decese cauzate de coronavirus și aproape 28.000 de infectări, potrivit BBC.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro