Vaccin anti-COVID vs. vaccin anti-poliomielită. "BREAKING NEWS-ul mi-a adus aminte de EL". Ce a PRIMIT Jonas Salk, după marea INVENȚIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dan Negru a scris un mesaj tare despre vaccinul anti-poliomielită, în comparație cu mult așteptatul vaccin anti-COVID-19.

"Breaking news-ul cu vaccinul și cu businessul pe care-l va dezvolta mi-a adus aminte de Jonas Salk, doctorul care a inventat vaccinul anti-poliomielita. Salk nu a cerut niciun ban pentru invenție și când a fost întrebat de ce a refuzat banii din descoperirea vaccinului el a raspuns:

"E al nostru, al tuturor, poți să patentezi soarele?" Salk a descoperit vaccinul la 40 de ani dar a continuat sa trăiască din salariul de medic. Marile companii aeriene i-au oferit gratuitate pe toate zborurile, in restaurante nu era lăsat să plătească, Mercedes si Chevrolet i-au dat mașini gratis toată viața. Proprietarul miliardar al unui lanț egiptean de restaurante al cărui copil a fost salvat de vaccin a deschis un restaurant pe strada doctorului Salk doar ca sa-i ofere mâncare gratuită acestuia.

Doctorul Jonas Salk a murit in 1995 cu un salariu de 7 mii de dolari pe lună deși se estimeaza că dacă și-ar fi patentat invenția ar fi avut un câștig de peste 4 miliarde de dolari! Asta e momentul celebru in televiziune in care Salk răspunde: "poți să patentezi soarele?"", a scris Dan Negru pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel