Vacanță 2021. Românii ar putea merge în GRECIA începând cu luna mai. Ministru: Vom găzdui turişti în siguranţă
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 29 Martie, 13:56
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Turiştii străini ar putea merge în Grecia înainte de 14 mai.

Ministrul elen al turismului, Haris Theoharis, a vorbit de o deschidere sigură a industriei turismului grec şi a subliniat că "Grecia va găzdui turişti în siguranţă", într-un interviu acordat duminică agenţiei de ştiri Atena-Macedonia (ANA), transmite Agerpres.

"În Grecia vom avea grijă de fiecare turist ca şi cum ar fi un membru al familiei noastre, dar am demonstrat totodată şi că suntem pionieri în ceea ce priveşte implementarea protocoalelor de sănătate", a spus ministrul.

Certificatul verde digital


După ce a menţionat în repetate rânduri certificatul verde digital, care va contribui semnificativ la creşterea fluxului de turişti care intră în ţară, Theoharis a lăsat deschisă posibilitatea ca turiştii străini să sosească în Grecia înainte de 14 mai.

"Dacă totul decurge bine în ceea ce priveşte pandemia, Grecia va putea primi turişti chiar mai devreme", a spus el, adăugând că în cadrul ministerului deja au loc discuţii despre deschiderea treptată a călătoriilor din UE, SUA, Regatul Unit, Serbia şi Emiratele Arabe Unite.

În ceea ce priveşte desfăşurarea anului turistic, Theoharis şi-a exprimat optimismul, spunând că 2021 va fi mai bun decât anul precedent şi, în acelaşi timp, va deschide calea pentru dezvoltarea şi relansarea Greciei.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro