Unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară va fi inaugurat în martie la Brăila
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
glaucom
glaucom

Unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară se află în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila şi va fi inaugurat în luna martie, după cum a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

"Mai sunt doar câteva mici etape de parcurs, nu atât de documentaţie, cât de realizare a unor probe la o serie de aparate achiziţionate. Se mai are în vedere achiziţionarea unui microscop şi a unui larigoscop, dar şi de mobilier, precum scaune cu profil special pentru acest domeniu. Cert este că inaugurarea va avea loc în luna martie", a declarat Stancu, citat de Agerpres

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Rodica Sin, a precizat că investiţia pentru modernizarea întregii secţii de ORL din cadrul instituţiei se ridică la 830.000 lei, bani acordaţi din bugetul Consiliului Judeţean Brăila.

"Secţia va fi modernizată la standardele anilor 2000 şi va fi dotată cu patru săli de operaţie. Va fi reconstruită de la cărămidă şi va fi utilată cu aparatură de ultimă generaţie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel