Un voluntar SMURD a murit după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook DSU
Foto: Facebook DSU
Un voluntar SMURD din Făgăraș a murit după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Un voluntar SMURD din Făgăraș a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, scrie Salut Făgăraș. Potrivit reprezentanților Spitalului Municipal Făgăraș, Alexandru Dobrilă era internat în spital din data de 12 octombrie, cu simptome de COVID și alte afecțiuni medicale. Bărbatul a petrecut 10 zile pe patul de spital, unde a și decedat.

""Dumnezeu să te odihnească în pace! Drum lin, Alex” / ,,Dumnezeu să îl ierte pe prietenul nostru drag” / ,,Of Alex… sper ca unde ești acum e mult mai bine, odihna veșnică în pace. Condoleanțe familiei îndurerate! Vă îmbrățișăm și multă putere vă dorim” / ,,Doamne, nu pot să cred așa ceva.”/ ,,Dumnezeu sa te odihnească în pace, Alex”.", sunt doar o parte din mesajele de condoleanțele postate pe Facebook de cei care l-au cunoscut pe bărbat.

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a murit de COVID-19. Nu ar fi fost vaccinat. "Clipe de adâncă tristeţe"

Un medic oftalmolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, care activa în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, a murit, au anunțat reprezentanții instituției pe pagina oficială de Facebook, acum două zile. 

Originar din Republica Moldova, medicul a decedat la Chişinău, el nefiind luat în evidenţă cu COVID-19 de Direcţia de Sănătate Publică Vaslui. Potrivit reprezentanţilor spitalului vasluian, bărbatul se afla în concediu încă din luna septembrie şi ar fi fost nevaccinat.

"În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate umple golul lăsat în sufletele celor apropiaţi odată cu pierderea fiinţei iubite. Cu regret trebuie să anunţăm că ne-a părăsit, cel care a fost medic specialist oftalmolog Ciobanu Vladimir, doctor în cadrul Ambulatoriului Integrat al SJU Vaslui. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, au transmis reprezentanţii spitalului pe pagina de Facebook a instituţiei.

Alba: Un tânăr de 29 de ani, nevaccinat, a decedat din cauza Covid-19

Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Sebeş, nevaccinat, se numără printre cele zece persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 care au decedat în Alba în ultima zi, toate nevaccinate şi cu comorbidităţi, conform Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel