Un dresor a fost omorât de tigru în timpul spectacolului - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dresor tigru
Dresor tigru

Ceea ce trebuia să fie un spectacol de dresaj, s-a transformat într-o tragedie. Un dresor de la circul Suarez din Mexic a fost ucis de un tigru bengalez, care s-a năpustit asupra sa în timpul unei reprezentații.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în timpul unei reprezentaţii în oraşul Etchojoa (statul Sonora). Potrivit publicaţiei Proceso.com.mx, care citează surse ale poliţiei, unul din tigri s-a năpustit asupra lui Alexander Crispín (35 de ani) în mijlocul reprezentaţiei. Felina şi-a înfipt colţii în gâtul dresorului şi l-a târât prin arenă. Tigrul i-a dat drumul victimei, numai după ce angajaţi ai circului s-au grăbit să vină în ajutorul dresorului şi, timp de câteva minute, au încercat să-l scoată din fălcile prădătorului.

Alexander Crispín a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut să-l ajute. A murit din cauza şocului şi a pierderii unei mari cantităţi de sânge. În momentul atacului, spectatorii au sărit speriaţi de pe locurile lor, încercând să fugă din sală. După cum relatează presa mexicană, tigrul bengalez a fost ucis în cele din urmă de un coleg al dresorului. Dresorul era născut în SUA, iar în Mexic lucra cu contract în trupa circului Suarez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel