Un criminal care și-a decapitat prietenul cu drujba în Ajunul Crăciunului e liber de mai bine de 48 de ore
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Un bărbat care și-a decapitat prietenul cu drujba e liber de mai bine de 48 de ore.

Alertă în Dolj, după ce un tânăr cu probleme psihice și-a decapitat prietenul cu o drujbă în Ajunul Crăciunului. Incidentul s-a produs în comuna Călărași, iar individul nu a fost prins până în acest moment.

Presa locală, citată de Realitatea, vorbește despre un individ cu un grad ridicat de înapoiere psihică, posibil periculos. Victima acestuia avea vârsta de 57 de ani.

Criminalul a dispărut în zona Bechet-Dăbuleni-Damian-Ostroveni, iar cei care pot oferi informații despre bărbat sunt rugați să anunțe urgent poliția sau să apelezei 112.

Conform IPJ Dolj, poliţiştii din Dăbuleni au fost sesizaţi în prima zi de Crăciun de o femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său de 57 de ani este mort în locuință.

„Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj. În fapt, în cursul nopţii de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul“, a transmis, luni dimineață, IPJ Dolj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel