Un băiat de 13 ani a fost găsit inconștient în baie. Manevrele de resuscitare nu au avut efect, decesul a fost constatat
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Băiatul a fost găsit incoștient în baie de către unchiul său.

Un băiat în vârstă de 13 ani din Târgu Jiu a fost găsit căzut în baie, în stare de inconştienţă, duminică, de către un membru al familiei, care a apelat numărul de urgenţă, însă echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul adolescentului, după ce manevrele de resuscitare nu au avut efect.

"La data de 12 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că, l-a găsit pe nepotul său, de 13 ani, căzut în baie, inconştient. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Gorj, sosit la faţa locului, a efectuat manevre de resuscitare a băiatului de 13 ani, însă a fost constatat decesul", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Trupul băiatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, mai menţionează sursa citată, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel