UEFA: Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
UEFA: Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
UEFA: Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Finala Ligii Campionilor va avea loc la Istanbul pe 29 mai, deşi Turcia a intrat în lockdown din cauza creşterii numărului de infectări cu noul coronavirus, a asigurat joi UEFA, citată de UEFA.

Guvernul Turciei a impus un lockdown de 17 zile, care se va încheia pe 17 mai. În ciuda acestei situaţii, UEFA a subliniat că nu intenţionează să mute finala.

"Finala Ligii Campionilor UEFA va avea loc la Istanbul pe 29 mai cu un număr limitat de spectatori şi suntem siguri că lockdown-ul temporar care este în vigoare până pe 17 mai nu ar trebui să aibă niciun impact asupra meciului", a afirmat forul fotbalistic european într-un comunicat.

"UEFA va continua să colaboreze îndeaproape cu Federaţia turcă de fotbal şi autorităţile locale şi naţionale pentru organizarea în siguranţă a partidei. Informaţii suplimentare referitoare la numărul de spectatori la acest meci şi detalii referitoare la vânzarea biletelor vor fi comunicate în curând", a adăugat UEFA.

Stadionul Olimpic Ataturk ar fi trebuit să găzduiască finala de anul trecut a competiţie, însă din cauza pandemiei UEFA a recurs la soluţia unui Final 8 găzduit de Lisabona. Finala ediţiei din acest an a Europa League va avea loc în oraşul polonez Gdansk, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel