Data actualizării:
Data publicării:

Trump spune că „adevăratul verdict va fi dat pe 5 noiembrie de către popor” / Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Donald Trump, devenit primul președinte american condamnat, a negat că a comis vreo infracţiune şi este de aşteptat să facă apel la verdictul primit joi.  

Amintim faptul că un tribunal din New York l-a găsit vinovat de falsificare a documentelor pentru a acoperi o plată făcută cu scopul să reducă la tăcere o actriță de filme pentru adulți înainte de alegerile din anul 2016.

Însă Donald Trump, în vârstă de 77 de ani, a negat faptul că a comis vreo infracţiune. De asemenea, este de așteptat să facă apel contra acestei decizii de joi.

„Este o ruşine”, a zis Donald Trump jurnaliștilor după verdict, susținându-și nevinovăţia şi adăugând faptul că procesul a fost aranjat politic contra sa de către administrația Biden pentru „a răni un adversar politic”.

Fostul preşedinte a răbufnit și contra procurorului districtului Manhattan, despre care a zis că a influenţat cazul. „A fost o decizie trucată din prima zi”, a afirmat Trump. „Întreaga noastră ţară este manipulată în acest moment”, le-a declarat Trump reporterilor după ce a plecat din sala de judecată. 

Video

Donald Trump a făcut un semn cu degetul mare în sus, prin geamul fumuriu al mașinii sale SUV, în timp ce coloana sa de autovehicule părăsea tribunalul către Trump Tower, acolo unde va rămâne peste noapte.

Susținători lui Trump au stat într-un parc situat lângă tribunal, alături de jurnalişti și poliţie.

Fosul preşedinte a spus că va susţine o conferinţă de presă vineri, la ora locală 11.00 (respectiv ora 18.00, ora României), anunță CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel