Trei persoane au fost reţinute într-un dosar privind vânzarea de substanţe psihoactive la Sibiu
Data publicării:
Autor: Georgiana Dediş
WhatsApp
Foto: Pexels/Trei persoane au fost reţinute într-un dosar privind vânzarea de substanţe psihoactive la Sibiu
Foto: Pexels/Trei persoane au fost reţinute într-un dosar privind vânzarea de substanţe psihoactive la Sibiu
Doi bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi de anchetatori într-un dosar privind vânzarea de substanţe psihoactive.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Sibiu într-un dosar privind vânzarea de substanţe psihoactive, inculpaţii urmând să fie prezentaţi, marţi, instanţei de judecată, scrie Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, în această speţă au fost efectuate, luni, două percheziţii domiciliare în judeţ.

"Din primele cercetări a reieşit că, din anul 2021 şi până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat substanţe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu şi din localităţile învecinate, Cisnădie, Şelimbăr, Ocna Sibiului şi Orlat. În cadrul percheziţiilor, poliţiştii de la crimă organizată au ridicat mijloace de probă, constând în pliculeţe transparente ce conţin substanţe psihoactive, porţionate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice, telefoane mobile utilizate în activitatea infracţională", arată sursa citată. 

Cei trei au fost reţinuţi

Doi bărbaţi, în vârstă de 27 şi 32 de ani, şi o femeie, în vârstă de 26 de ani, domiciliaţi în judeţul Sibiu, au fost reţinuţi de anchetatori şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

La percheziţii au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, precum şi echipe de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a mai scris sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel