Tragedie: Patru tineri au murit după ce un taxi a fost lovit de tren
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sfârşit tragic pentru trei tineri ce locuiau la blocurile sociale din Viişoara, un cartier din Bistriţa, care se întorceau acasă după o noapte de distracție. Două fete și un băiat au murit după ce taxiul în care se aflau fost lovit de un tren. Alături de ei, în cumplitul accident, a pierit şi şoferul taxiului. În autoturism se mai afla o a treia tânără, în vârstă de 19 ani, care a fost dusă de urgență la spital, unde a intrat în sala de operație. 

Potrivit bistriteanul.ro, impactul a fost foarte violent. Accidentul a avut loc puţin după ora 04.00, la trecerea cu calea ferată de la Viişoara.

Şoferul, un tânăr de 29 de ani, nu a oprit pentru a se asigura şi nu a văzut că trenul se apropia cu viteză. În urma impactului, taxi-ul a fost aruncat la câţiva metri distanţă.

Trei dintre pasageri, două surori şi băiatul care se afla cu ele în maşină au murit pe loc. Taximetristul a suraviețuit impactului, însă a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator. Medicii SMURD nu au reușit să-l resusciteze. Cunoscuţii spun că bărbatul avea două fetiţe, un de trei ani şi cealaltă de doar câteva luni.

O a treia pasageră, rămasă captivă în mașină, a fost dusă de urgenţă la spital unde a şi intrat în operaţie. În urma accidentului ea s-a ales cu un traumatism abdominal acut.

Cei aproximativ 30 de pasageri care se aflau în tren au fost nevoiți să aștepte o altă garnitură care să îi ducă la destinație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel