Data publicării:

Tragedie la ATI COVID a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța. Chirieac: Nu ați înțeles până acum cine e vinovat?

Autor: Doinița Manic | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Tragedie la ATI COVID a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța. Chirieac: Nu ați înțeles până acum cine e vinovat? / Foto: IGSU
Tragedie la ATI COVID a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța. Chirieac: Nu ați înțeles până acum cine e vinovat? / Foto: IGSU

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre tragedia de la Constanța, acolo unde o secție ATI COVID a luat foc.

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că vinovat de tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța este Guvernul Cîțu, dar și românii care au votat pentru acești politicieni. El acuză Guvernul Cîțu că nu își asumă responsabilitatea pentru aceste tragedii, acesta nefiind primul incendiu dintr-o secție ATI COVID în care mor oameni cu zile.

"Cu toată dragostea vă spun, suferă votanții, alegătorii. Totuși, să existe o responsabilitate... Acest Guvern nu a venit călare pe tancuri sovietice. Acest Guvern a rezultat dintr-un vot, sigur, obosit de restricții, dat în decembrie anul trecut. Din acest vot a ieșit un Parlament cum a ieșit, președintele Iohannis și-a făcut Guvernul său și majoritatea sa, deși un alt partid câștigase alegerile și există o responsabilitate. Păi, votezi cum îți dă prin cap, prin creier, ca la vaccinare sau la anti-vaccinare și vrei să ai Guvern de-a adevăratelea? Zău așa? Este responsabilitatea noastră. Că zic: "Nu domnule, da eu nu am votat, nu i-am votat pe ăștia, nu m-am dus la vot". Bun, majoritatea a votat.", a declarat Bogdan Chirieac într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus.

Bogdan Chirieac: Nu este doar acolo situația dezastruoasă

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat și cine despre cine își va asuma totuși responsabilitatea pentru aceste vieți pierdute.

"Nu ați înțeles până acum (cine va ieși vinovat n.r.)? Ciuma roșie. O să iasă președintele și o să spună că din cauza PSD-ului și poporul muncitor va fi mulțumit cu acest răspuns. Nu este doar acolo situația dezastruoasă. Dacă nu ia foc câte un spital în fiecare zi, asta înseamnă că avem multe șanse, până la urmă, să știți. Exact așa stau lucrurile.", a răspuns Bogdan Chirieac.

Precizăm că un incendiu a izbucnit în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția ATI COVID. A fost activat Planul Roșu de intervenție. Pompierii acționează în aceste momente pentru evacuarea pacienților. Nouă oameni ar fi murit. Rudele victimelor au început deja să vină la spinal. Aceștia își caută disperați mamele, tații, bunicii. Aceștia spun că nimeni nu le oferă informații despre starea pacienților.

Urmărește AICI LIVE situația din Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel