Teo a scris o scrisoare frumoasă. Aștept o declarație de avere cinstită
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
val-valcu
val-valcu

Teodora Trandafir s-a întors de la Viena și a scris românilor Cum orice cadou care depășește ca valoare 200 de euro se trece în declarația de avere, e nevoie de transparență și în cazul deplasării la AKH. De asemenea, dna Trandafir va trebui să se abțină de la vot, în Comisia de Cultură, dar și în plen, când se dau legi care au tangență cu domeniul de interes al dlui Adrian Sârbu (CNA, televiziuni, concurență). Asta, dacă dl. Sârbu nu o avea și interese în alte domenii.

Să mă scutească postacii portocalii cu smiorcăieli de genul: ”Vai, dar o iubim pe Teo, a încântat inimile românilor, la televizor”. Da, Teo a fost o mare vedetă, are un talent enorm și a adunat un imens capital de imagine pe când oferea poporului distracție la tv. Nu am avut nimic de reproșat, ca alții, când și-a transformat capitalul de imagine în capital pur și simplu, devenind director la Romantica pentru o sumă care a lăsat șoubizul dâmbovițean fără respirație. Acesta este un tip de  traseu profesional în televiziune, bravo ei, am spus și mi-am dorit sincer să reușească.

Ulterior, Teo și-a transformat capitalul de imagine în capital politic, pentru ea și pentru partidul din care face parte. A ales altă meserie, care se supune altor reguli. După ce a votat la una din moțiuni cum îi dicta conștiința, a făcut pasul înapoi: am avut hipoglicemie, semnul victoriei nu arăta că l-am ciuruit pe Boc, ci că am reușit să mă deplasez până la urne. Asta demonstrează că are calități de politician, și nu e niciun reproș în observație: așa se face în politică, peste tot în lume, când trebuie să justifici ceva de nejustificat.

Dacă acceptăm alte reguli pentru Teo, pe motiv că e vedetă și a făcut lumea să râdă, de ce ne supărăm pe șeful dnei Trandafir, care i-a încântat pe mulți cu carisma sa,  care a promis că o să trăim bine și astăzi face lumea să plângă?

Citeşte şi:

Teo trebuie să treacă în declarația de avere cât i-a dat Sârbu pentru spitalizarea la Viena

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel