Tensiuni în ARD. Vezi ce își reproșează liderii
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Conferinta de alegeri a PDL Bucuresti
Conferinta de alegeri a PDL Bucuresti
În interiorul ARD există nemulțumiri cu privire la strategia de campanie. Cauza este scorul slab obținut de Alianță, sub cel al PDL. Potrivit hotnews.ro, surse din interiorul ARD au declarat că democrat-liberalii sunt nemulțumiți mai ales de colaborarea cu Mihai Răzvan Ungureanu în campania electorală. O altă problemă este lipsa unei mediatizări publice. 
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, într-un interviu acordat ziarului România Liberă, că Alianța România Dreapta (ARD) se află cu două procente sub scorul PDL.  Democrat-liberalii îi reproșează lui Ungureanu că nu participă la ședințele strategice de campanie și nu este vizibil mediatic.
"La ședințe nu participă, se dau telefoane după dansul, la emisiunile în care este invitat pune condiții privind interlocutorii. Mediatic, este mai vizibil Adrian Videanu decât Ungureanu. Colaborarea lasă de dorit și nu există o coerență în acțiunile care vizează ieșirile publice ale acestuia. Este un haos total", au explicat sursele citate.
Vasile Blagaa adăugat "Avem o relație foarte bună, dar și eu mă aștept la mai multă prezență publică din partea lui și îmi pare rău că trebuie să o spun printr-o televiziune. Mă aștept la mult mai mult pentru că până la urmă trebuie să ne intereseze întreaga alianța, întregul parcurs al ARD pe toți (...) Știu că muncește în teritoriu, nu este nicio problema, dar aștept o participare mai serioasă, o prezență mai serioasa a dânsului în spațiul public, mai ales că are multe de spus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel