TAROM: În cursul zilei de astăzi a avut loc un incident de securitate
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto TAROM/dcnews
foto TAROM/dcnews
TAROM anunță că a fost victima unui incident de securitate. 

TAROM a fost afectată, luni, de un incident de securitate izolat, însă toate cursele au fost operate conform planului de zbor şi nu a fost afectat sistemul de rezervări al companiei, potrivit unui comunicat al operatorului naţional aerian, citat de Agerpres.

"Compania TAROM informează că în cursul zilei de astăzi a avut loc un incident de securitate izolat, în urma căruia au fost afectate mai multe fişiere de către un virus de tip ransomware.

Menţionam că toate cursele au fost operate conform planului de zbor, iar din cauza acestui incident nu au fost afectate operaţiunile de zbor sau sistemul de rezervări al companiei", precizează TAROM.

Operatorul aerian spune că se află în permanentă legătură cu autorităţile care gestionează astfel de incidente şi depune toate eforturile necesare pentru identificarea cauzelor producerii acestui incident.

Citește și: Avertisment E.ON: Furt de informații. Nu apăsați pe link și nu descărcați documentele

TAROM are un nou director general, începând din 4 ianuarie 2023, în persoana lui Costin Iordache, care ocupa funcţia de director financiar în cadrul companiei, a anunţat Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel