Tăriceanu, despre distrugerea ALDE: Există un plan de subminare din interior
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu a fost invitat la "Subiectiv", emisiune realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3. Şeful Senatului a vorbit despre conflictele din interiorul partidului pe care îl conduce, dar şi despre colaborarea cu partidul Monicăi Macovei.

Despre bâlbâiala comunicatelor cu colaborarea M10

"Primul lucru pe care vreau să-l subliniez e că nu mi-am schimbat părerea despre doamna Macovei. În M10, Macovei şi-a dat demisia. La nivelul ALDE a existat o discuţie exploratorie cu partidul M10. Nu s-a concretizat. Discuţia care a avut loc a vizat o colaborare posibilă pentru eventualele alegeri şi după alegeri, dacă această colaborare o putem duce mai departe (...) Folosim două adrese de pe care dăm comunicate", a declarat Călin Popescu Tăriceanu în emisiunea "Subiectiv".

Are cineva interesul să distrugă ALDE înainte de alegeri?

"Pe lista pe care o văd cu Băsescu şi domnul de la PRU suntem adversari, dar nu cred că vor să-l distrugă. Dar sunt alte forţe care vor. Pentru că suntem partidul care a vut curajul să vorbească despre drepturile românilor, am criticat statul de drept de acum, așadar cred că trebuie să căutam în altă parte. Sondajele par să confirme o anumită tendinţă şi după alegeri vom putea să constatăm o colaborare ALDE-PSD. Asta dă peste cap planurile lui Iohannis, ale PNL, nu ştiu dacă şi ale domnului Cioloş. Există un plan să ne submineze din interior şi să ne distrugă din exterior", a mai zis Tăriceanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel