Data publicării:

Sylvester Stallone a trecut de la box la... dans. Postarea de pe Instagram care a adunat milioane de vizualizări (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Wikimapia
foto: Wikimapia

"Rambo" s-a apucat de dans modern.

Ajuns la 78 de ani, Sylvester Stallone și-a surprins admiratorii din întreaga lume cu o postare pe Instagram în care dansează pe piesa „More Love” de Smokey Robinson & The Miracles. În videoclip, Stallone dansează relaxat, purtând o ținută casual, iar postarea a adunat rapid milioane de vizualizări și aprecieri, devenind virală. Fanii s-au arătat încântați de această latură veselă a actorului, lăsând numeroase comentarii entuziaste și lăudându-i energia și forma fizică remarcabilă.

Stallone a explicat într-o postare că dansul a fost complet spontan, surprins în timpul unei probe de costume pentru un proiect viitor. Reacțiile fanilor au fost imediate, mulți lăudând carisma și energia pe care actorul le păstrează nealterate chiar și la această vârstă. Unele comentarii au remarcat că Stallone „a găsit secretul tinereții veșnice”, comparându-l cu un vin care devine mai prețios odată cu trecerea timpului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Născut în 1946, Stallone a trăit o viață marcată de succese și provocări. În ciuda unui început dificil, cu o copilărie complicată și o afecțiune care i-a afectat vorbirea și expresia facială, Stallone a reușit să își croiască drum spre succes datorită ambiției și determinării sale. Punctul de cotitură a venit odată cu interpretarea legendarului personaj Rocky, care i-a adus un Premiu Oscar și i-a deschis drumul către faima internațională. În anii ce au urmat, Stallone a devenit o figură iconică a filmelor de acțiune, consolidându-și popularitatea globală prin rolul lui John Rambo din seria „Rambo”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel