Data publicării:

Suspiciune de toxiinfecție alimentară, în Fundata, județul Brașov. 39 de copii au avut nevoie de îngrijiri medicale

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Suspiciune de toxiinfecție alimentară, în Fundata, județul Brașov! 39 de copii cazați la un complex turistic au avut nevoie de îngrijiri medicale marți după-amiază.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit la complexul Cheile Grădiștei, după ce mai mulți copii au acuzat dureri abdominale, grețuri și vărsături.

39 de copii au fost evaluati de către personalul medical, iar șase dintre aceștia au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase Brașov pentru investigatii medicale suplimentare.

„Am fost anuntați că un grup de copii cazați la un complex turistic din localitatea Fundata prezintă probleme medicale (dureri abdominale, grețuri, vărsături).

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje SMURD si 2 ambulanțe SAJ. Până în acest moment, 39 de copii au fost evaluati la fata locului de către personalul medical, iar 6 dintre aceștia au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase Brașov pentru investigatii medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Brașov, potrivit bizbrasov.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel