Suma primită de soțul Alexandrei de la autoritățile locale, după ce tânăra a murit în chinuri groaznice la maternitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
FOTO: Facebook @Alexandra Ivanov
FOTO: Facebook @Alexandra Ivanov
Soțul Alexandrei, Gabriel Ivanov, a primit o sumă de bani din Partea Consiliului Județean Botoșani.

Gabriel Ivanov, soțul Alexandrei Ivanov, tânăra mămică din Botoșani care a murit în chinuri groaznice la maternitate după ce, timp de peste 7 ore, niciun cadru medical nu a ajutat-o, a primit o sumă de bani din partea Consiliului Județean Botoșani, conform România TV.

Instituția i-a oferit bărbatului suma de 30.000 de lei, bani pe care acesta îi va folosi pentru îngrijirea celor trei copii pe care îi avea cu Alexaxndra.

Alexandra Ivanov a murit pe 18 august, la aproape nouă ore după ce a fost internată în Maternitatea din Botoşani. Ea era însărcinată în luna a treia şi a ajuns la spital cu ambulanţa după ce a acuzat dureri şi sângerări. După ce i s-au făcut analizele și a fost băgată la perfuzii, cadrele medicale nu s-au mai îngrijit de ea. Starea ei de sănătate a început să se altereze, timp în care tânăra a încercat să ia legătura atât cu medicul curant, cât și cu cel de gardă, însă niciunul nu a fost disponibil pentru a o consulta.

Mămica a trei copii le-a trimis mesaje persoanelor dragi, spunându-le că nu poate respira și că are dureri atroce, dar și că nimeni nu se ocupă de ea. Timp de aproximativ 7 ore, tânăra s-a chinuit pe un pat de spital, singură și fără nicio observație a cadrelor medicale, potrivit raportului preliminar al Direcției de Sănătate Publică Botoșani. Din păcate, vineri dimineața, după o hemoragie masivă, Alexandra a murit pe secția de ATI a Maternității Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel