Streinu-Cercel are SOLUȚIA pentru a opri pandemia în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
 Adrian Streinu-Cercel
Adrian Streinu-Cercel
Medicul Adrian Streinu-Cercel, candidat pentru locul al doilea la Senat pe lista PSD în București, a spus, marți seară, ce trebuie făcut pentru ca pandemia să ajungă la final în România.   

„Este o greșeală enormă ca, în contextul în care toată lumea se chinuie să găsească un vaccin, să vii și să ridici probleme și dubii cu privire la acesta! (...) Dacă noi nu înțelegem că suntem în pandemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră!”, a spus Adrian Streinu-Cercel, marți seară, la Antena 3. 

„Prima intervenție în epidemie este să testăm. Nu facem acest lucru! Nu înțeleg de ce nu facem acest lucru, de ce nu testăm în stradă. Alții au făcut-o! Și cu rezultate minunate. A doua intervenție este folosirea anticorpilor monoclonali, care să oprească pandemia. Noi, dacă am împrăștia acești anticorpi monoclonali în 70% din populație, nu am mai vorbi de incindența SARS-CoV 2 în circulație în România. Și a treia intervenție este vaccinarea!”, a spus acesta.

„Adrian Streinu Cercel spune că sunt trei lucruri pentru a ieși și pentru a termina cu această pandemie în România. Testarea pe primul loc! Spuneți, de asemenea, că aveți nevoie de tratament cu acești anticorpi monoclonali și vaccinare”, a subliniat Mihai Gâdea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel