Strauss-Kahn ar fi încercat să violeze și o jurnalistă în 2002
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dominique-strauss-kahn
dominique-strauss-kahn

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat şi inculpat la New York pentru agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoane, ar fi încercat să agreseze sexual o femeie în 2002, relatează Le Parisien, în ediţia electronică.

Jurnalista şi romanciera Tristane Banon a povestit într-o emisiune televizată că în 2002 un om politic a încercat să o violeze. Emisiunea a fost difuzată în februarie 2007. Tânăra a oferit numele agresorului, dar acesta a fost bruiat de producătorul emisiunii, informează Mediafax. Tristane Banon "intenţionează să depună plângere", a anunţat luni avocatul ei, David Koubbi. Tânăra femeie, care în prezent are 31 de ani, a povestit că l-a contactat pe Dominique Strauss-Kahn pentru prima sa carte. "Totul s-a petrecut foarte urât. Cimpanzeul în rut", a rezumat ea la începutul secvenţei. Întrevederea a fost dezamăgitoare.

Tristane Banon povesteşte că pentru interviul înregistrat, el "a vrut să îi ţină mâna pentru a răspunde, apoi braţul". "Am sfârşit prin a ne bate, ne-am bătut pe jos, l-am lovit cu piciorul, el mi-a desfăcut sutienul, a încercat să îmi scoată blugii (...). Când ne luptam, am rostit cuvântul «viol» pentru a-l speria, dar acest lucru nu l-a speriat", a declarat ea.

Tristane Banon afirmă că a depus o plângere pentru agresiune sexuală şi a solicitat un avocat "foarte cunoscut care avea un întreg dosar împotriva lui". Dar nu a mers mai departe. "Nu am îndrăznit, nu voiam să fiu până la sfârşitul vieţii tânăra care a avut o problemă cu un om politic", a declarat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel