Steaua, îngenunchiată pe Arena Națională de VfB Stuttgart, scor 1-5
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Steaua
Steaua

Steaua a fost practic îngenunchiată, joi seara,  de echipa germană VfB Stuttgar cu scorul de 1-5, în cadrul grupei E a Ligii Europa. La meci au asistat aproximativ 51.000 de spectatori, între care şi 250 de fani ai echipei oaspete.

Joi seara, pe Arena Națională, Steau a fost zdrobită de nemții de la VfB Stuttgart cu scorul de 1-5 (4-0), contând pentru grupa E a Ligii Europa. Steau va juca pentru calificarea în 16-imile de finală în ultima rundă, în deplasare, cu FC Copenhaga.

 Golurile învingătorilor au fost marcate de Taşci '5, Harnik '18, Sakai '23 şi Okazaki '31, '55. Pentru Steaua a înscris Mihai Costea, în minutul 83.

 Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Szukala, Chiricheş, Gardoş (M. Costea '32) - Chipciu, Bourceanu, Pintilii (Prepeliţă '58), Latovlevici - Ad. Popa, Rusescu, Tănase (Adi Rocha '62). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

 VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai (Rudiger '70), Taşci, Rodriguez, Molinaro - Harnik (Traore '61), Kvist, Kuzmanovici, Okazaki - Gentner (Hajnal '46), Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.

 Cartonaşe galbene: Bourceanu '45+2, Prepeliţă '67, Chipciu '78 / Kuzmanovici '37, Kvist '60, Ibisevici '90+1.

 Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Grecia, cu Michael Koukoulakis la centru. Koukoulakis a fost ajutat la cele două linii de Dimitrios Saraidaris şi Damianos Efthimiadis, asistenţi suplimentari au fost Stavros Tritsonis şi Andreas Pappas, iar arbitru de rezevă a fost Michael Karsiotis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel