Steaua a câștigat cu CFR Cluj și s-a distanțat la 7 puncte de locul 2
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Steaua CFR Cluj.jpeg
Steaua CFR Cluj.jpeg

Steaua a câștigat sâmbătă seară derby-ul etapei cu numărul 22 din Liga I, împotriva celor de la CFR Cluj, cu scorul de 1-0. Golul roș-albaștrilor a fost marcat de Chipciu (min. 83), care a deviat un șut expediat de Keșeru.

Cea mai mare ocazie din prima parte i-a aparținut stelistului Stanciu, care a lovit bara pe final de repriză. După ce au amenințat în repetate rânduri poarta lui Felgueiras în repriza secundă, roș-albaștrii au reușit să înscrie în minutul 83. Chipciu a recuperat o minge și a avansat până în careul advers, unde i-a pasat ideal lui Keșeru. Acesta a întors un adversar și a șutat la poartă, balonul fiind deviat în poartă de același Chipciu.

Ammari l-a faultat dur pe Latovlevici în prelungiri, şi a văzut cartonașul roșu.

Steaua continuă să fie neînvinsă în campionat, după 22 de etape, și s-a distanțat la 7 puncte de locul 2 - Astra - și 8 puncte de locul 3 - Petrolul, care au însă câte un meci mai puțin disputat decât elevii lui Laurențiu Reghecampf.

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Negruţ, Djokovici - Deac, Rui Pedro, Maah - Ogbu. Rezerve: Mincă, Velayos, I. Rada, Szilard, Ammari, Chanturia, Batin

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Prepeliţă - Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase - Chipciu. Rezerve: Niţă, Rîpă, Pîrvulescu, Piovaccari, Keşeru, Răduţ, G. Iancu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel