Sore a lansat imnul fetelor: “Frumoasă, devreme acasă, cu… cearceaful pe fereastră!”
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Sore a lansat un adevărat imn al fetelor care știu ce vor! Noul single al artistei se numește  “Toate fetele” și este o melodie plină de energie și poftă de viață. 

“Frumoasă, devreme acasă, cu masa pusă, dar cearceaful pe fereastră, deșteaptă, modestă, femeia perfectă, dar mai întâi de toate sunt independentă” cântă Sore în cea mai nouă piesă.

“Mi-am dorit o piesă pentru toate fetele, să le ridice la dans și să le exprime gândurile. Noi toate ne dorim să fim apreciate și puse pe primul loc, ne dorim atenție, vrem să fim ascultate atunci când avem lucruri de povestit, vrem un umăr pe care să ne punem capul atunci când suntem obosite. Toate fetele își doresc să fie apreciate pentru ceea ce sunt iar acum există și melodia care să spună categoric, lucrul acesta”, mărturisește Sore.

Filmările pentru videoclip au început devreme. Sore a venit de la un concert din țară, direct la filmarea clipului:“Eu am venit la filmare de la un concert, după un drum de 10 ore, complet nedormită. Am filmat toată ziua pentru clip, dar și pentru următoarea lansare de clip. Faptul că am fost cu fetele, mi-a dat exact energia de care aveam nevoie. “Sore și-a invitat prietenele să ia parte la povestea clipului:  “Cred că este importantă energia care se creează între prietene. Am vrut un clip în care toate fetele să cânte și să se distreze la unison”.

Videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir, cu care artista a colaborat și pentru clipul pieselor “Dintr-o mie de femei” și “Sarută-mă și taci“.

(oar_w460)

“Toate fetele” este cel de-al treilea single lansat anul acesta de către Sore, în care femeia are rolul principal. Piesa este produsă în studiourile Hahaha Production și a fost compusă de Sore, Vlad Popescu și Șerban Cazan, iar textul este semnat de Sore, Ana Maria Stancu și Vlad Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel