Şoferul drogat care a ucis doi tineri în staţiunea 2 Mai, arestat 30 de zile
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO: Freepik @nomadsoul1
FOTO: Freepik @nomadsoul1
Tânărul de 19 ani care a provocat accidentul din staţiunea 2 Mai, în care doi tineri de 18 şi 20 de ani şi-au pierdut viaţa, a fost arestat preventiv. 

Conform Antena 3 CNN, acesta a fost arestat pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa unor substanţe interzise şi vătămare corporală din culpă. 

Acesta ar urma să fie transferat în arestul IPJ Constanţa. 

CITEŞTE ŞI - Tatăl fetei ucise de tânărul drogat în accidentul de la 2 Mai, primele declaraţii. "Trebuie să facă puşcărie. Nu mă interesează banii"

„La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă”, a precizat IPJ Constanța.

În urma impactului și-au pierdut viața o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. După ce a provocat accidentul, șoferul a fugit de la locul faptei, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel