Data publicării:

Soția lui Sorin Frunzăverde intră în politică. În ce partid s-a înscris

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
Doina Frunzăverde, soția fostului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și vicepreședinte al PNL, Sorin Frunzăverde, s-a înscris în ALDE și ar putea candida pentru Senat, potrivit expressdebanat.ro .

Membrii ALDE, filiala Caraș-Severin, au votat recent în unanimitate acceptarea adeziunii depuse de Doina Frunzăverde, care până în prezent nu a fost implicată în politică.

Doina Frunzăverde consideră că activitatea de la Universitatea „Eftimie Murgu" din Reșița, dar și anii alături de soțul său o recomandă pentru acest pas și spune că a ales această formațiune datorită lui Călin Popescu Tăriceanu, „singurul care a alocat fonduri substanțiale pentru regiuni".

"Până acum, soțul meu a făcut politică. De acum încolo, am ales eu să fac politică. Fiind soție de politician, l-am văzut cum a gândit și a acționat, întotdeauna pentru binele comunităților. Dacă voi fi politician și dacă județul Caraș-Severin va hotărî să mă trimită, prin cetățenii săi, în Parlament, voi fi în primul rând un parlamentar prezent și activ. Vocea Caraș-Severinului se va auzi cu siguranță în Parlamentul României", a declarat Doina Frunzăverde în cadrul conferinței de presă organizată de ALDE Caraș-Severin pentru prezentarea noului membru.

Pe 25 mai, Sorin Frunzăverde a fost condamnat definitiv la doi de închisoare, în dosarul alegerilor prezidențiale din 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel