Site-ul de informare privind înregistrarea la vaccinare din Ungaria a fost atacat cibernetic
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 29 Martie, 15:09
WhatsApp
Site-ul de informare privind înregistrarea la vaccinare din Ungaria a fost atacat cibernetic  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
În Ungaria a avut loc un atac cibernetic prin blocare al site-ului de informare privind stadiul înregistrării la vaccinare destinat populaţiei gestionat de Administraţia Naţională a Fondului pentru Asigurări de Sănătate.

În Ungaria a avut loc un atac cibernetic prin blocare al site-ului de informare privind stadiul înregistrării la vaccinare destinat populaţiei gestionat de Administraţia Naţională a Fondului pentru Asigurări de Sănătate (Neak) - a anunţat vineri în cadrul unei conferinţe de presă online directorul-adjunct al centrului de urgenţă al celulei operative pentru apărarea împotriva pandemiei de coronavirus.

Róbert Kiss a declarat că pagina web (vakcinareg.neak.gov.hu) lansată joi, în cursul dimineţii a fost accesată cu rea credinţă, suferind peste 600 de mii de accesări cu rea credinţă încă din prima zi, astfel accesul la site a fost întrerupt în anumite intervale de timp. Din cauza atacului Neak va face plângere penală la Biroul Naţional de Investigaţii – a mai adăugat el, precizează Hirado.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro