Sinead O'Connor l-a felicitat pe Papa Benedict pentru demisie
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
Sinead.O'Connor
Sinead.O'Connor

O cântăreață de origine irlandeză a declarat că

Sinead O'Connor, una dintre contestatarele lui Benedict al XVI-lea, a ținut să-l felicite pe Papa Benedict al XVI-lea din fruntea Bisericii Catolice este cea mai mare realizare a lui. "Vreau să îl felicit pe Papa Benedict pentru decizia lui de a se retrage din funcție, înainte ca tot ce e mai rău din ceea ce se petrece să fie descoperit. Apreciez faptul că a făcut o aluzie la o parte dintre acele lucruri în declarația sa și îl asigur că Cel de Sus îi iartă pe cei care pot să recunoască că au greșit în trecut", a scris Sinead O'Connor pe site-ul său.

Artista a adăugat că Biserica a ajuns să aibă o reputație proastă și îngrozitoare, din cauza minciunilor și a blasfemiilor împotriva Sfântului Spirit, dar că își poate recăpăta statutul după demisia papei. "Cea mai mare realizare a lui Benedict este faptul că a demisionat. Acum există o şansă pentru ca Biserica să fie reconstruită şi să fie din nou casa Sfântului Spirit", a susținut artista.

Sinead O'Connor este cunoscută pentru controversele din 1992, când, în timpul emisiunii "Saturday Night Live", a rupt un afiș cu fotografia predecesorului Papei Benedict al XVI-lea, Ioan Paul al II-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel