Simona Halep, Horia Tecău și Alexandru Tomescu printre noii AMBASADORI ai Turismului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Simona Halep, Anina Ciuciu, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu și Ionuț Budișteanu sunt noii Ambasadori ai Turismului Românesc.

VEZI ȘI: Soțul Cristinei Pocora: HALEP, tu NU ești româncă! Dă-o dracului!

Evenimentul care face parte din proiectul "România promovată prin valori", inițiat de Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, a avut loc la Palatul Victoria, sala Transilvania.

Victor Ponta a participat la ceremonia de înmânare a pașapoartelor diplomatice noilor ambasadori ai turismului românesc, Simona Halep, Anina Ciuciu, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu și Ionuț Budișteanu.

"Este o bucurie enormă pentru mine. Așa cum am repetat de nenumărate ori: sunt un produs 100% românesc în sport și mă bucur de acest lucru. Voi rămâne întotdeauna în România. Mulțumesc tuturor pentru bucuria de a fi Ambasador al Turismului. Este o onoare pentru mine", a spus Simona Halep.

"Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru încrederea acordată și pentru titlul de Ambasador al Turismului. Cu acest titlu, voi încerca să dau o imagine cât mai bună a ceea ce înseamnă România", a spus și Anina Ciuciu.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru această onoare. Este o mare responsabilitate pentru noi", a zis și Mihai Covaliu.

"Această distincție reprezintă încrederea pe care Guvernul României ne-a dat-o. În afară de titulatură, consider că România este o țară foarte bine dezvoltată din punct de vedere al turismului datorită faptului că în ultimii ani s-au investit foarte mulți bani", a adăugat Ionuț Budișteanu.

"Este o onoare neașteptată pentru mine de a primi un astfel de pașaport. Nu mi-am imaginat că voi primi așa ceva", a conchis Alexandru Tomescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel