Silvio Berlusconi, internat de URGENȚĂ în spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost internat de urgenţă cu probleme cardiace.

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a fost internat de urgenţă într-un spital din Monte Carlo din cauza unor probleme cardiace, a declarat joi medicul său personal pentru agenţia italiană de ştiri ANSA, relatează Reuters şi EFE, citează Agerpres. 

Alberto Zangrillo a declarat pentru ANSA că l-a văzut luni pe Berlusconi şi a considerat că ar trebui internat imediat într-un spital din apropiere, pentru că nu credea că ar fi prudent să fie adus înapoi în Italia, relatează Reuters.

Silvio Berlusconi a avut COVID-19 în septembrie



Liderul Forza Italia, care are un pacemaker din 2006, se afla în oraşul francez Valbonne, în apropiere de Nisa, când a avut această problemă cardiacă.

Berlusconi a fost contaminat cu noul coronavirus în luna septembrie şi a fost internat cu pneumonie în spitalul San Raffaele din Milano.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost premier al Italiei în trei rânduri, ultima dată în perioada 2008-2011. 

Citește și: Bogdan Stanoevici, mesaj care-ți dă fiori: Am fost redus la TĂCERE. Vreau să fac dreptate, chiar de-ar fi să PIARĂ lumea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel