O profesoară s-a aruncat de la etaj la doar câteva ore după ce a fost externată din spital. A avut COVID-19
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bloc
Bloc
O profesoară din municipiul Suceava s-a aruncat în gol de la etaj la doar câteva ore după ce a fost externată din spital. Femeia a avut COVID-19.

În seara zilei de 19 octombrie, o femeie în vârstă de 43 de ani din municipiul Suceava s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia, scrie Monitorul de Suceava. Victima era profesoară de matematică, iar tragedia s-ar fi petrecut la doar câteva ore după ce aceasta a fost externată din spital. Ea a stat internată mai multe zile pentru că era bolnavă de COVID-19. 

În momentul în care a făcut gestul necugetat, femeia era singură acasă. Profesoara a fost găsită de sora ei, care a venit să vadă ce face. În prezent, victima se află internată în Spitalul Suceava, iar starea ei este deocamdată stabilă. A suferit o intervenţie chirurgicală, întru-cât are fracturi costale, fractură de bazin şi fractură de coloană. Surse neoficiale susţin că profesoara ducea o luptă tăcută cu o formă severă de depresie. Femeia este profesor de matematică la o școală dintr-un sat din apropiere de municipiul Suceava.  Medicii spun că ea a avut o formă ușoară de Covid și avea test negativ când a fost externată.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel