Schimbare Raed Arafat. Bogdan Chirieac: Într-o mare de monștri, balauri, și-a păstrat coloana vertebrală. A REFUZAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: gov.ro
Foto: gov.ro
Analistul politic Bogdan Chirieac, Cozmin Gușă și Val Vâlcu au vorbit despre Raed Arafat și schimbarea lui din funcție, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"În opinia mea, Raed Arafat este o poveste de mare succes în țara noastră din toate punctele de vedere. Pe de-o parte, a integra oameni născuți în alte țări, deveniți cetățeni români, educați în România, asta e chiar o poveste de succes. Un om extraordinar care a salvat zeci de mii de vieți prin sistemul de medicină de urgență pe care l-a creat.

Un om care, într-o mare de impotenți, de nerealizări, de șpăgari, de birocrați, de fricoși, de monștri, că mai nou sunt și monștri în politica din România, monștri, monștri... balauri, Raed Arafat și-a păstrat coloana vertebrală, a refuzat să fie ministru, că au vrut să-l pună ministru după 2012 și omul nu s-a băgat, a rămas secretar de stat pentru dispeceratul ăsta pentru situații de urgență.

Deci este un om care și în acest moment e singurul coerent. Poate că e excesiv, cum e cu închisul magazinelor la 18 sau circulația pe timp de noapte oprită, dar nu el ia singur toate deciziile astea. Atunci, a-l schimba pe Arafat, un om care chiar cunoaște, pentru numele lui Dumnezeu, chiar știe subiectul, e specialist, e meseriaș, cu noul Vlad Voiculescu sau cu vreo pițipoancă de o pun ăștia șefă pe nu știu unde și nu știu ce... o pensionară la 40 - 41 de ani, cum să spun, facem un rău uriaș acestui popor", a spus Bogdan Chirieac, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi și: Raed Arafat, înlocuit de Valeriu Gheorghiță? Profesorul Andrei Țăranu: O problemă mult mai mare cu Vlad Voiculescu

 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel