Schimb de focuri pe stradă în SUA. O fată ucisă şi doi tineri răniţi de "gloanţe rătăcite"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Somchai Kongkamsri / Pexels
Foto: Somchai Kongkamsri / Pexels
O adolescentă de 16 ani a fost ucisă și doi tineri au fost răniți de gloanțe "rătăcite", în New York în timpul unui schimb de focuri între doi bărbați. 

Este pentru a doua oară într-o săptămână când tineri din New York sunt victimele unor gloanțe rătăcite trase în stradă.

Potrivit reconstituirii făcute de șeful poliției Keechant Sewell, fata se întorcea acasă de la școală, din Bronx, în nordul Manhattanului, însoțită de doi tineri de 16 și 17 ani.

La o intersecție, au dat peste un bărbat care se certa cu un alt bărbat pe trotuarul opus și care a scos un pistol și a început să tragă în rafale. Fata a fost împușcată în piept, iar ceilalți doi în picior și fese, conform La Stampa.

Ei au fost transportați la spital, dar fata de 16 ani nu a supraviețuit. Ceilalți doi tineri sunt în stare stabilă, scrie MEdiafax.

Poliţia nu a făcut arestări

Deocamdată, poliția nu a arestat pe nimeni, dar analizează imaginile de pe camerele de supraveghere și a dat asigurări că cei responsabili vor fi aduși în curând în fața justiției.

Este pentru a doua oară într-o săptămână când tineri din New York sunt victimele unor gloanțe rătăcite trase în stradă.

Pe 31 martie, un băiat de 12 ani a fost ucis în Brooklyn în timp ce mânca într-o mașină parcată, alături de o femeie de 20 de ani, care a fost rănită, și de o fetiță de 8 ani care, din fericire, nu a fost rănită.

În metropola de nouă milioane de locuitori, criminalitatea a crescut dramatic în timpul pandemiei din 2020. În acest an, situația s-a înrăutățit și mai mult: de la 1 ianuarie până la începutul lunii aprilie, numărul împușcăturilor din New York a crescut de la 260 la 296, comparativ cu aceeași perioadă din 2021.

Un băiat de 12 ani, ucis de gloanţe în New York

Un băiat în vârstă de 12 ani a fost ucis de gloanţe în mijlocul New York-ului, în timp ce se afla într-o maşină. Copilul se afla în compania unei femei care a fost rănită şi a unei fete care a scăpat nevătămată.

Incidentul a avut loc în cartierul Brooklyn, cu puţin timp înaintea orei locale 20:00 (00:00 GMT). La sosirea la locul incidentului, poliţiştii au constatat că o maşină în care se aflau trei persoane era staţionată pe stradă, a explicat Michael Kemper, inspector în cadrul Departamentului de poliţie din New York (NYPD). Pe locul pasagerului se afla un băiat de 12 ani asupra căruia se trăsese de mai multe ori. A decedat pe loc, a spus poliţistul, care a evocat un incident groaznic. El a adăugat că o femeie în vârstă de 20 de ani, aflată la volan şi rănită de mai multe gloanţe, a fost transportată la spital pentru a fi operată. Pe bancheta din spate a automobilului se afla o fetiţă de opt ani, care nu a fost atinsă de gloanţe. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel