Scapă rapid de praf, folosind metoda simplă a gospodinelor chineze
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 22 feb 2023, 13:09
WhatsApp
Scapă rapid de praf, folosind metoda simplă a gospodinelor chineze. Sursa foto: freepik.com
Scapă rapid de praf, folosind metoda simplă a gospodinelor chineze. Sursa foto: freepik.com
Află cum să ștergi tot praful chiar și din locurile greu accesibile în câteva minute.

Pentru unii, curățenia casei este un test dificil, în timp ce pentru alții este o adevărată relaxare și o oportunitate de a fi singuri cu gândurile lor. În orice caz, trebuie să faci curățenie, în mod regulat, în casă. Lucrurile împrăștiate, praful de pe rafturi și suprafețele murdare nu sunt pe placul nimănui. Este greu să simți confortul unei case în mizerie și haos.

Curăță un cartof crud în 5 secunde: trucul genial al bucătarilor pentru a economisi timp

Astăzi îți vom spune cum să scapi de praf. Desigur, știi deja că trebuie doar să-l ștergi. Dar îți vom împărtăși secretul cum să o faci eficient și foarte rapid. În acest caz, metoda gospodinelor chineze îți vine în ajutor.

Cum să scapi de praf în doi pași?

Desigur, poți îndepărta praful cu o cârpă umedă sau uscată. Dar nici aceste metode nu sunt ideale. Curățarea umedă lasă urme și dungi pe suprafețe, în timp ce curățarea uscată nu face decât să ridice praful în aer, care, ulterior, se va așeza iarăși pe mobilă. Din fericire, gospodinele chineze știu să facă față rapid prafului, fără cheltuieli inutile.

Plantele care te ajută să-ți găsești fericirea: cultivă-le și îți vei găsi sufletul pereche

Pentru asta ai nevoie de niște ciorapi uzați de nailon și o mătură obișnuită. Înfășoară ciorapii din nailon în jurul măturii și începe curățarea. Nailonul va atrage rapid particulele de praf chiar și din cele mai inaccesibile locuri, datorită electricității statice.

Folosește acest truc pentru a îndepărta rapid praful de pe suprafețe. Vei fi surprins cât de eficientă este această metodă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?