Sandu și Dragomir, în pericol. Un patron din Liga 1 le-a pus gând rău
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sandu Dragomir
Sandu Dragomir

Valeriu Iftimie, finanțator al echipei FC Botoșani, lansează o ofensivă puternică împotriva șefilor fotbalului românesc, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, despre care spune că trebuie să plece din fruntea FRF și LPF.

"Eu vreau o schimbare de 7 ani, şi la LPF şi la FRF. Dar poate păţesc ca la Revoluţie, când am fost singurul din oraş care l-a votat pe Raţiu şi toată lumea a râs de mine.

Avem alte opţiuni de a vota când mă gândesc la Federaţie. Eu nu accept situaţia actuală. Schimbarea este benefică după atâţia ani de când conduc domnul Dragomir şi domnul Sandu. Trebuie sânge proaspăt. Suntem blocaţi în scheme vechi, pe care lumea nu le mai crede. Sunt multe lucruri care trebuie schimbate. Chiar aşa de multe ştie Dragomir la 60 de ani, numai el poate să aducă bani la echipe? Cred că pot veni alţii care să aducă cel puţin la fel ca el. Trebuie să vină o schimbare radicală. Trebuie management, trebuie oameni care privesc altfel lucrurile. Dar până atunci, trebuie orice schimbare”, a spus Valeriu Iftime, citat de gsp.ro.

Alegerile pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc la data de 14 noiembrie, iar cele pentru șefia Federației de Fotbal a României sunt programate anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel