Samsung renunţă la Galaxy S3. Mai puține comenzi decât se așteptau pentru Galaxy S4
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
samsung-galaxy-s3
samsung-galaxy-s3

Samsung, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, va renunţa să mai vândă telefonul Galaxy S3 şi va tăia din producţia lui Galaxy S4 deoarece aceste modele nu mai pot ajuta la creşterea cotei de piaţă a companiei.

Producătorul sud-coreean de electronice va renunţa la mai multe modele de telefoane şi va produce mai puţine modele Galaxy S4, scrie publicaţia coreeană ET News. Producţia lunară de Galaxy S4 va fi redusă cu 15%. Asiaticii aveau în minte cu totul alte cifre faţă de cele din realitate. Astfel, pentru luna iulie ei au primit 6,5 milioane de comenzi, faţă de 10 milioane, la cât se aşteptau.

Un raport al celor de la JP Morgan arată că vânzările vârfului de gamă al sud-coreenilor au scăzut. Iniţial Samsung estima vânzări de 80 de milioane de smartphone-uri anul acesta, însă în realitate va fi bine dacă vor atinge pragul de 60 de milioane, potrivit raportului JP Morgan. CEO-ul Jongkyun Shin a negat informaţiile din raportul JP Morgan şi a afirmat că vânzările merg bine.

Pe lângă reducerea producţiei la Galaxy S4, Samsung va renunţa la modelul S3, mult mai devreme decât se aştepta. Acesta se va alătura unui număr important de modele care nu vor mai fi produse din cauza performanţelor slabe de vânzări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel