S-a DECIS! Se redeschid restaurantele, cafenelele și cinematografele. Vezi în ce oraș din România se întâmplă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Într-un oraș din România vor fi redeschise restaurantele, cafenelele și instituțiile de cultură.

În Focșani vor fi redeschise restaurantele, cafenelele și instituțiile de cultură. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. La Focșani, în ultimele două săptămâni rata de infectare a scăzut considerabil. Mai exact, a fost înregistrat un număr de 2,34 cazuri confirmate la mia de locuitori.

„Simțul civic de care au dat dovadă cetățenii Municipiului Focșani se reflectă în scăderea numărului de infectări cu virusul SARS-COV-2, timp în care mai multe orașe din țară se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de îmbolnăviri și decese cauzate de noul coronavirus. Primarul Cristi Valentin Misăilă mulțumește în mod public focșănenilor pentru respectarea măsurilor luate de către autorități și atenționează asupra necesității respectării acestora și în continuare!", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Muncipiului Focșani.

Primarul Focșaniului a transmis un mesaj către toți aceștia. „Simțul civic de care au dat dovadă cetățenii Municipiului...

Publicată de Primăria Municipiului Focșani pe Marţi, 1 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel