Data publicării:

Rune: Horoscop 7-13 august 2023 cu Mihai Voropchievici. O zodie ar putea primi o mărire de salariu

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici a venit cu noutățile runelor pentru 7 - 13 august 2023.

Numerologul a prezentat runele pentru 7 - 13 august 2023 în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

„Peștii se axează pe profesie, noi acțiuni în profesie. Mai vin și cu sfaturi pentru colegi. Își ajută colegii când aceștia au mai mult de muncă și ei și-au terminat-o pe a lor mai de vreme. Realizare bună cu bani din belșug datorită acestor acțiuni. Șefii fie îi premiază, fie le măresc salariul. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă te pune în situația să nu te mai iei la ceartă cu cei vârstnici”, a zis Mihai Voropchievici.

Veștile sunt bune și pentru Capricorn

„Are echilibru, e stăpân pe situație și simte nevoia să călătorească. La serviciu aveți posibilitatea să avansați. Cei căsătoriți vor avea armonie în familie. Vei semna un contract benefic doar „dacă ajuți și pe altul aflat într-o situație similară”, a zis numerologul cu referire la nativii din zodia Capricorn.

VEZI ȘI: Rune 7 - 13 august 2023 horoscop. Mihai Voropchievici, despre o zodie: Fericire și reușită! Ți se recunosc meritele. Apare marea dragoste pentru cei singuri - https://www.dcnews.ro/rune-7-13-august-2023-horoscop-mihai-voropchievici-despre-o-zodie-fericire-si-reusita-ti-se-recunosc-meritele-apare-marea-dragoste-pentru-cei-singuri_925334.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel