Rovana Plumb, promisiune făcută persoanelor vârstnice: Voi face asta în fiecare zi a mandatului meu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, afirmă, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, că va continua în fiecare zi a mandatului său să facă ceea ce și-a propus pentru a asigura demnitatea și confortul pe care le merită pe deplin vârstincii.    

"Astăzi, 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Aș vrea să împărtășim bucuria de a-i putea respecta și sprijini pe toți vârstnicii din România, de a aprecia fiecare moment petrecut alături de ei. De a continua să facem, noi guvernanții, tot ceea ce ne-am propus și au ei nevoie, astfel încât să le asigurăm demnitatea și confortul pe care le merită pe deplin . Eu voi face asta în fiecare zi a mandatului meu. Le transmit dragostea și respectul meu tuturor doamnelor și domnilor de vârsta a treia!", este mesajul transmis de ministrul Rovana Plumb, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, în cadrul unui comunicat remis DC News.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, în lume se desfășoară acțiuni și manifestări pe tema efectelor pe care protecția socială o aduce îmbunătățirii calității vieții persoanelor vârstnice.

În România, "Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice" a fost sărbătorita pentru prima dată în anul 1998.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel