Data publicării:
REȚETE DE POST. Supă "falsă" de găină cu tăiței
REȚETE DE POST. Supă "falsă"de găină cu tăiței. Supa "falsă" de pui cu tăiței reprezintă un fel de mâncare ideal în perioada postului. Iată cum se prepară.
Ingrediente
tăiţei de casă
3 morcovi mari
sare, piper
pătrunjel
o rădăcină de ţelină
2-3 linguri ulei de măsline
Vezi și: REȚETE DE POST. Supă de găluște de post
Cum se prepară
REȚETE DE POST. Supă "falsă"de găină cu tăiței. Se pune apa la fiert cu un morcov tăiat rondele subţiri şi ţelina curăţată, dar întreagă, doar crestată puţin. În timp ce se încălzeşte apa, răzuiți morcovii pe razătoarea mică, puneţi-i într-o crăticioară împreună cu uleiul şi căliţi-i la temperatura minimă aproximativ 10-15 minute sau până sunt moi de tot, dar fără să se ardă, scrie bucataras.ro.
REȚETE DE POST. Supă "falsă"de găină cu tăiței. Când supa fierbe, reduceţi focul, puneţi tăiţeii şi condimentaţi cu sare, piper.Adăugaţi şi morcovul călit cu tot cu zeama care s-a format. După aproximativ 5 minute, opriţi focul şi adăugaţi pătrunjelul tăiat mărunt.
Vezi și: REȚETE DE POST. Ciorbă de varză lipovenească, reţeta veche
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News