RESTRICȚII PE TIMP de noapte? Iohannis, PRECIZĂRI de ultim moment
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 28 oct 2020, 18:26
WhatsApp
Iohannis, Cotroceni  Foto: Crișan Andreescu
Iohannis, Cotroceni Foto: Crișan Andreescu
În cadrul conferinței de presă, susținută la Palatul Cotorceni, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre circulația pe timp de noapte.

În cadrul conferinței de presă, susținută la Palatul Cotorceni, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre circulația pe timp de noapte:

„Măsurile care au fost luate au fost discutate și propuse de experții recunoscuți din domeniu. Nu s-a discutat restricționarea circulației pe timp de noapte, cum eu personal, nu cred că circulația pe timp de noapte răspândește pandemia, ci petrecerile pe timp de noapte, care, după cum știm, au fost interzise.

După orice se de restricții care se introduce, trebuie așteptată reacția sistemului. Nu putem să introducem în fiecare zi restricții noi fără să urmărim ce efect au. Aceste restricții nu sunt un joc politic. Ele se propun de către experți pentru a domoli extinderea pandemiei. După ce se hotărăște un set de restricții, trebuie să așteptăm o perioadă, experții spun cel puțin două săptămâni, ca să vedem efectul.

Nu dorim să distrugem viața oamenilor. Noi dorim să luăm fix atâtea măsuri și să impunem atâtea restricții cât sunt necesare pentru a domoli extinderea acestei pandemii. După ce avem rezultatele, experții le analizează cu simțul răspunderii și propun un nou set, sau păstrarea celui existent.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?