Barbie Regina Elisabeta a II-a, noua păpușă în ediție limitată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Este pentru prima oară în istorie când o figură regală a fost transformată în păpușă Barbie. Cu ocazia aniversării a 96 de ani și a Jubileului de Platină celebrat anul acesta, compania Mattel a lansat păpușa Barbie Regina Elisabeta a II-a.

S-a lansat păpușa Barbie ce o întruchipează pe Regina Elisabeta a II-a. Păpușa este în ediție limitată și cu siguranță se va bucura de succes în rândul colecționarilor. Această lansare este un tribut adus aniversării Reginei, care ieri a împlinit 96 de ani, iar în luna iunie celebrează 70 de ani pe tronul Marii Britanii.

Cu ocazia Jubileului de Platină, compania Mattel lansează păpușa Barbie realizată după chipul și asemănarea Reginei Elisabeta. Este realizată în cel mai mic detaliu, astfel încât să redea realitatea cât mai aproape de adevăr, potrivit Agenția de Presă Mondenă.

Începând de la cel mai mic detaliu, până la bijuteriile coroanei, Ordinele și coafura emblematică a Reginei, păpușa este o adevărată bijuterie pentru colecționari. Rochia nu este o replică a uneia purtate în viața reală, dar e inspirată din stilul Reginei Elisabeta și din portretele oficale ale acesteia din ultimii ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@barbie)

 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a împlinit 96 de ani. Custodele Coroanei, mesaj de felicitare

Custodele Coroanei, Margareta, a adresat o scrisoare Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord, care a împlinit 96 de ani. 

”În această excepţională zi, ne gândim cu respect şi admiraţie la suverana britanică şi îi urăm 'La mulţi ani`”, afirmă Custodele Coroanei, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Casei Regale.

Născută la 21 aprilie 1926, Regina Elisabeta a II-a a succedat tatălui său, Regele George al VI-lea, la 6 februarie 1952, şi a fost încoronată în anul 1953.

Elisabeta a II-a este suverana Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Regina Canadei, Regina Australiei, Regina Noii Zeelande, precum şi suverana statelor Jamaica, Bahamas, Papua Noua Guinee, Insulele Solomon, Tuvalu, Santa Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Belize, Antigua şi Barbuda, Saint Kitts şi Nevis.

Majestatea Sa este şeful Commonwealth şi Guvernator Suprem al Bisericii Angliei. În calitate de şef de Stat, Regina Elisabeta a II-a este comandantul suprem al Forţelor Armate ale Regatului Unit, menţionează sursa citată. Regina şi-a sărbătorit anul acesta Jubileul de Platină (70 de ani de domnie). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel