Madonna, imagini rare de la petrecerea de ziua ei. S-a afișat cu fiul ei despre care se știa că trăiește pe străzi
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Madonna, Instagram
foto: Madonna, Instagram
Madonna surprinde din nou!

Recent, Madonna a împlinit 66 de ani, prilej cu care a organizat o petrecere grandioasă în Italia, alături de toți cei șase copii ai săi, inclusiv David Banda. Acesta din urmă a fost în centrul atenției cu câteva săptămâni în urmă, după ce a dezvăluit că nu mai locuiește cu mama sa și se confruntă cu probleme financiare. Diva a marcat împlinirea vârstei de 66 de ani cu o petrecere deosebită care a reunit întreaga familie.

Într-o imagine dintr-un carusel pe Instagram artista este însoțită de cei șase copii ai săi: Lourdes Leon, în vârstă de 27 de ani, Rocco Ritchie, de 24 de ani, David Banda și Mercy James, amândoi de 18 ani, precum și gemenii Stella și Estere, de 11 ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

În fotografia făcută publică Madonna apare îmbrăcată într-un corset negru pe care l-a combinat cu o rochie albă din dantelă, vaporoasă. Cerceii mari și colierele statement au completat perfect ținuta, în timp ce părul i-a căzut liber pe spate. Fiicele artistei au optat și ele pentru rochii, iar Lourdes Leon și gemenele și-au completat ținutele cu batice pe cap. David Banda, fiul artistei care a afirmat recent că trăiește pe străzi, a ales să poarte pantaloni și un tricou cu dungi. Într-o fotografie, el apare îmbrățișând-o pe mamă, indicând o relație bună între ei.

Ritchie a optat pentru pantaloni negri și o cămașă albă.

De asemenea, în același carusel, cântăreața a inclus o fotografie cu noul ei iubit, Akeem Morris, care a fost prezent la petrecerea organizată de Madonna cu ocazia zilei sale de naștere.

Cine este noul partener al celebrei cântărețe

Madonna, în vârstă de 65 de ani, a fost văzută ținându-se de mână cu noul ei iubit, Akeem Morris, de 28 de ani, în timpul unei escapade romantice în Italia. Cei doi au fost surprinși plimbându-se pe străzile pitorești din Portofino, înainte de a celebra ziua de naștere a artistei, pe 16 august. Akeem Morris, un fotbalist de origine jamaicană, a adoptat un stil casual. Spre deosebire the stilul glam al Madonnei, acesta a ales să poarte un tricou tricotat verde și pantaloni scurți albi. Cei doi au fost surprinși bucurându-se de o plimbare liniștită, urmată de un prânz în aer liber alături de prieteni apropiați.

Cei doi s-au cunoscut în 2022, când Akeem a participat la o ședință foto a Madonnei pentru revista Paper. Din spusele apropiaților, relația lor ar fi început înainte de petrecerea de 4 iulie a artistei, unde Madonna a publicat pe Instagram imagini intime cu noua cucerire.

Înainte de a-l întâlni pe Akeem Morris, Madonna a avut o relație cu Andrew Darnell, un model și skateboarder, mai tânăr decât ea cu aproximativ 40 de ani. Relația lor a început în 2022 și s-a încheiat la începutul anului 2023. Anterior, Madonna a avut o relație cu Ahlamalik Williams, un dansator și coregraf, cu care a stat aproximativ trei ani, între 2019 și 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel