Dana Marijuana a fost arestată 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc. Vedeta se află acum la spital pentru că este încă în sevraj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video Exclusive VIP, Prima TV, YouTube
captură video Exclusive VIP, Prima TV, YouTube
Iată ce a găsit DIICOT în timpul perchezițiilor!

Dana Coteanu, cunoscută sub numele de scenă Dana Marijuana, a revenit în atenția publicului, însă de data aceasta nu cu o piesă sau o nouă lansare de carte. Artista a fost reținută vineri, 23 august, de procurorii DIICOT sub acuzația de trafic și deținere de droguri de mare risc. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul Danei Marijuana și la alte trei persoane, polițiștii au găsit cantități importante de substanțe interzise, conform antena3.ro.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au investigat activitatea infracțională a trei persoane suspectate de trafic și complicitate la trafic de droguri de risc. Una dintre aceste persoane este acuzată și de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc. Cele trei persoane au fost oprite în noaptea de 21/22 august de un echipaj al Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în timp ce se deplasau cu un autoturism în stațiunea 2 Mai. În urma controlului, au fost descoperite și confiscate aproximativ 100 de grame de canabis, un drog de risc” - se arată în raportul polițiștilor.

Ce s-a găsit în casa artistei

În urma celor patru percheziții domiciliare în județele Constanța, Giurgiu și în municipiul București au fost confiscate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantități de amfetamină (drog de mare risc) și 21 de comprimate de ketamină care urmează să fie analizate, precum și alte probe care vor intra la dosar.

"În zilele de 22 și 23 august, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor trei persoane pentru 24 de ore, iar pe 23 august, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a acestora pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat oficial, potrivit Agerpres.

Acțiunea s-a bucurat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu și de echipajele de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Dana Marijuana, cunoscută inițial ca prima femeie rapper din România, a avut de-a lungul anilor probleme mari legate de consumul și traficul de droguri. Deși a fost o figură populară în muzica românească în anii '90, viața ei a fost marcată de dificultăți personale legate de dependența de droguri dar și de alcool. A dat de înțeles asta și în cartea sa autobiografică "Poveste de cartier".

Acum este internată la secția Psihiatrie și este păzită de personal specializat până când va ieși din sevraj și va putea participa la anchetă. "Cea mai fidelă fată"  a rămas legendară pentru interpretarea refrenului și versurilor din piesa cântată alături de La Familia, trupă cu care s-a și lansat - "Tupeu de borfaș". Dana Marijuana spunea într-unul din cele mai recente interviuri că s-a lăsat de droguri și băutură și dădea semne că o luase pe un făgaș normal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel