REDESCHIDERE restaurante. Virgil Popescu: Când vom trece la „următoarea etapă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Virgil Popescu
Foto: Facebook Virgil Popescu
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a reacționat privind subiectul redeschiderii restaurantelor. 

Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat luni seară, la TVR1, că restaurantele vor rămâne închise, „atâta timp cât nu vedem o respectare a regulilor pe terase”. 

„Atâta timp cât nu vedem o respectare a regulilor pe terase, acolo unde răspândirea e mai puţin periculoasă, este mai puţin iminentă, nu putem vorbi de deschiderea restaurantelor în interior. Eu totuşi, sper, ca proprietarii restaurantelor, teraselor să înţeleagă că e mai bine să respecte regulile şi evident, în momentul în care vom ajunge să nu mai avem cazuri atât de multe, vom trece la următoarea etapă de relaxare şi vom deschide restaurantele şi în interior”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

Totuși, Popescu s-a arătat optimist și a transmis că este posibil ca restaurantele să fie deschise şi în interior, în luna august.

„Da, dacă toţi respectăm. Să nu uităm că suntem la jumătatea lui iulie. Avem timp ca, în perioada lui august, spre exemplu, să putem deschide restaurantele în interior. Cred că ne vom trezi în al 13-lea ceas şi vom începe să vedem că acest virus este real, există, poate face victime, se pierd vieţi omeneşti”, a mai spus Virgil Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel