Alegeri locale 2016: Reacția lui Radu Tudor, după declarația recentă a lui Tăriceanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, comentează în legătură cu afirmațiile recente ale copreședintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit cărora exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, menționând însă că soluția ar fi susținerea unui candidat unic, împreună cu PSD.    

"Probabil cea mai bună soluție ar fi aceea a unui candidat unic. Avem discuții în momentul de față și cu privire la candidatul la sectoare. Până în momentul de față, din ce am văzut, PSD o susține pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei. Nu este o decizie luată, după cum știți, nici eu nu anunț acest lucru, nu este candidatul oficial, din ce am văzut, din discuțiile pe care le-am avut", , iar în ceea ce privește persoana mea sigur că s-au mai făcut speculații, se fac, nu candidez", a precizat, luni, Tăriceanu, într-o conferință de presă.

Radu Tudor comentează pe blogul personal afirmația lui Călin Popescu Tăriceanu, apreciind că liderul ALDE anunță "lovitura" pentru UNPR. 

"Tăriceanu a reiterat faptul că el nu doreste să candideze pentru Capitală si a lăsat de înteles că doar PSD si ALDE vor sustine un candidat, UNPR fiind înlăturat din această aliantă", a scris Radu Tudor.

[citeste si]

Reamintim că în urmă cu doar o zi, preşedintele executiv al social-democraților, Valeriu Zgonea, declara la Alba Iulia, că PSD are o şansă 'după foarte mulţi ani' să câştige Primăria Generală a Capitalei cu un candidat social-democrat, nu cu unul independent susţinut de partid. 

Citește și: Zgonea: PSD nu are nevoie de ALDE sau UNPR în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel