Urmărește emisiunea live
Răzvan Fodor, despre soția sa și Ștefan Bănică: De 14 ani mi-am cunoscut soția, ușor a intrat și ea în centrul atenției
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Irina și Răzvan Fodor / Foto Instagram
Irina și Răzvan Fodor / Foto Instagram
Răzvan Fodor a transmis primul mesaj după ce paparazzi au surprins-o pe Irina Fodor în fața casei lui Ștefan Bănică. De fapt, era vorba despre o întâlnire de lucru pentru o emisiune.

După ce în presa mondenă au apărut imagini cu Irina Fodor în fața garajului lui Ștefan Bănică, Irina Fodor a publicat dovada supremă, pentru a nu mai exista „discuții aberante și inutile”. Mai exact, Irina Fodor a publicat pe rețelele de socializare e-mail-ul pe care ea și alți colegi l-au primit cu scopul de a programa o întâlnire de lucru, pentru show-ul Dancing on ice – Vis în doi. Soția lui Răzvan Fodor a explicat că imaginile au fost scoase din context.

În e-mail-ul publicat de Irina Fodor pe Instagram se observă planificarea ședinței: „Vă așteptăm azi la ora 15:00 la Ștefan acasă. Când ajungeți, puteți parca în fața garajului lui Ștefan.”

 

Răzvan Fodor, primele precizări: De 14 ani mi-am cunoscut soția, ușor a intrat și ea în centrul atenției

„Din păcate, acest filmuleț pe care îl pun aici nu este pentru prietenii mei de pe Facebook și de pe Instagram, adică comunitatea mea. Este un mesaj pentru unii din presa scrisă pe care îi credeam amici. În urmă cu zece zile, anunțați că a mea soție s-a dus la Ștefan Bănică acasă. E ok, înțelegem, fac de mult timp treaba asta și înțeleg cum se face. Am așteptat o zi, am așteptat două zile, m-am gândit că sună cineva să mă întrebe: „Băi, Fodor, Irina...aveți ceva de spus?”. Nu a sunat nimeni. (...) De aproape 25 de ani de când fac treaba asta, nu a existat niciun articol despre mine în care să spună că am fost implicat într-un scandal. Bine, și pentru că sunt banal”, a precizat Răzvan Fodor într-un filmuleț publicat pe contul său de Instagram.

„De 14 ani mi-am cunoscut soția, ușor a intrat și ea în centrul atenției. (...) Acum, cu un simplu articol și cu un singur titlu, ați dat cu ea de pământ. E nedrept față de ea, e nedrept față de fiica mea, care e o fetiță foarte bine educată. Nu știu cum o să-i explic când o să citească în viitorul apropiat. Cum îi explic eu despre ce e vorba? (...) În rest, să fim sănătoși cu toții”, a mai spus Răzvan Fodor.

Citește și: Adela Popescu, după scandalul în care a fost implicată Irina Fodor: Tu și Răzvan aveți cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care o știu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel