Răzvan Cuc, atac la Ludovic Orban: Curat-murdar, "coane" Orbane
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, într-o postare pe Facebook îl atacă pe Ludovic Orban pentru că acesta ar fi trebuit să-și anunțe primul  măsurile de solidaritate.

"Solidaritate, solidaritate, dar sa stim si noi, "coane" Orbane.

Normal era ca întâiul conducator al funcționarimii si bugetarimii din tara asta sa-si anunte primul, masurile de solidaritate pe care le-a luat pentru el însuși.

Pai nu v-am auzit, domnule Orban, ca v-ati taiat din salariu sau ca v-ati donat cumva chenzina? Membrii Guvernului, majoritatea PDL-ista, ce si-a pus straie galbene, doar-doar mai pacaleste romanii, tot in somaj tehnic intra?

Analiza ta (care nu exista) nu ti-a spus ca cca 750.000 de bugetari din structurile care lupta in prima linie in aceasta perioada sunt politisti, militari, medici si cadre medicale, pe care le-ai exceptat de la taieri? Si sunt de acord ca medicii trebuie protejati.

Tot analiza facuta de "doamna cu liftul de la Ministerul Muncii" nu ti-a spus ca 350.000, dintre ei, sunt profesori, pentru care te-ai razgandit si ii scutesti si pe ei de asa-zisul "somaj tehnic"? Analiza ta (facuta pe genunchi sau pe vreun biletel pe coltul mesei) iti arata, daca te intereseaza, ca iti mai raman doar cca 100.000 de bugetari pe care ii lipsesti de niste drepturi. De fapt, marea masa de bugetari sau functionari o reprezinta aceasta ultima cifra.

Nu mai ai cumva bani la buget? I-ai consumat pe toti pe achizitiile facute pentru apropiatii vostri, in aceasta perioada?

Intreb si eu, ca orice cetatean, cat ai stat izolat si tu si membrii tai de cabinet, sefii functionarimii, tot in somaj tehnic ati fost? Ca salariu sunt sigur ca l-ai incasat integral!!! Stiu, e complicat!!! E ca la copiii care n-au avut jucarii si dupa ce primesc o jucarie, nu vor sa o imparta cu ceilalti!!! (La salariu ma refeream, de fapt)

Pai nu mai suntem solidari? Sigur nu mai suntem, cand e vorba de voi!!!Sigur nu ganditi pentru romani. Pai daca platesti sume pentru ajutoarele de somaj ale firmelor private, pentru subordonatii tai, "functionarasi" aceia care iti fac munca, cum le platesti ajutoarele de somaj? Iei cu dreapta si dai cu stanga?

Domnule Orban, ati vrut sa fiti popular si solidar, dar sa stiti ca de data asta chiar v-a iesit, dar pe invers!!! Demagog si nepopular!!!

Pentru toti cei care au ochi sa vada: Guvernul portocaliu PDL-ist, care taia salarii si pensii....s-a transformat peste noapte in Guvernul portocaliu, cu haine galbene de primavara!!!

Curat-murdar, "coane" Orbane!!!", a scris fostul ministru al Transporturilor pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel